Akiket ajánlunk...

Litoplan Design Studio

​Esküvői meghívók, ültetőkártyák, üvegcimkék

Amikor a Nagy Nap tervezése a fő program, akkor a segítségünkkel könnyebbé válnak a "papírmunkák", hiszen több éves tapasztalat és mintagyűjteménnyel ötletet adunk meghívótokhoz, ültető- és menükártyátokhoz, valamint boros és pálinkás címkétekhez. Ha sikerült a választás, Mi rövid határidővel el is készítjük.

Tipp: Miért ne lehetnének az ifjú pár mögött saját képeik? Mi vállaljuk a rólatok készült kép, nagy formátumú - 140 cm szélességig akár 25 méter hosszban - anyagok nyomtatását, amely a menyasszonyi asztal hátérdíszét képezheti.

PartyDeeJay.hu

Esküvői és Party Dj

 

A Nagy Napon, amikor már túl vagytok a fényképezkedésen, szertartásokon, gratulációkon és a vacsorán, elérkezik a kötetlen szórakozás, mulatozás ideje. Hogy egy jó hangulatú, emlékezetes estének legyetek részesei, ehhez ajánlom esküvői DJ szolgáltatásomat műsorvezetéssel, komplett hang- és fénytechnikával széles zenei repertoárral (örökzöld magyar zenéktől kezdve, a mulatóson át, a '70-es, '80-as, '90-es évek külföldi slágerein át napjainkig), hogy minden korosztályú vendég jól érezhesse magát.


- A helyszínen történő polgári szertartás hangosítása
- Ceremóniamesteri feladatok ellátása
- Az est zenei igényének pontos leegyeztése
- Tökéletes zenei hangzás


Tipp: Teljes körű zenei szolgáltatás esküvőkön, bálokon, céges rendezvényeken, baráti összejöveteleken komplett hang- és fénytechnikával, minden zenei stílusban.

Demeter László Sándor

 A.Z. Stúdió társfotósa: DLS-Photo

 

Esküvőfotózás, Jegyes-Párosfotózás, Baba-Kismamafotózás Portré, Rendezvényfotózás.

Vőfélyek: 

Hamarosan...

Zenészek: 

Hamarosan...

Fotósok: 

Hamarosan...
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now